Στην ασφάλεια αυτοκινήτου, η εταιρεία Καζάς Ηλίας σας προσφέρει προγράμματα που καλύπτουν εσάς και το αυτοκίνητό σας και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες! 

Τα φτιάχνετε όπως εσείς θέλετε, με βάση τις καλύψεις που επιθυμείτε! Έτσι προσαρμόζετε τις τιμές στα μέτρα σας και πληρώνετε για καλύψεις που χρειάζεστε πραγματικά χωρίς κόστος για καλύψεις που στην ουσία δεν σας είναι απαραίτητες

Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου περιλαμβάνει την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη καθώς και μία σειρά από επιπλέον καλύψεις που σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά.Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε την κάλυψη θραύσης τζαμιών.

Επίσης, αν επιθυμείτε, απόλυτη προστασία από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να προσθέσετε πακέτα καλύψεων, τα οποία σας την εξασφαλίζουν.

Όποιο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου και αν επιλέξετε, σας παρέχεται φροντίδα ατυχήματος 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου , έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε την οδική βοήθεια και να αισθανθείτε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.